Spring naar inhoud

Privacy verklaring

Go4animals respecteert uw privacy en handelt in overeenstemming met de geldende privacyregeling.

Ik vind het belangrijk dat mijn dienstverlening, betrouwbaar, persoonlijk en transparant is.

Persoonsgegevens

Wanneer bewaren we persoonsgegevens?

Go4animals bewaart uw gegevens:
Als u de website bezoekt.
Wanneer u inschreven bent voor de nieuwsbrief
Als u mij inhuurt voor een betaalde opdracht (huisdier video)

De rechten van die u heeft als Go4animals gegevens van u bewaart

U heeft recht op inzage van de persoonsgegevens die Go4animals bewaart.

U heeft het recht om te verzoeken uw persoonsgegevens uit ons systeem te verwijderen, of over te dragen.

U heeft het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Aangezien Go4animals natuurlijk zeker wilt weten of uw verzoek daadwerkelijk van u afkomstig is, zal ik natuurlijk met u contact moeten opnemen.

Voor klachten kunt u terecht op de site van autoriteitpersoonsgegevens.nl

Cookies.

Go4animals.nl gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone.

Go4animals.nl gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren.

Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl

Vertrouwelijk

De persoonlijke gegevens behandeld go4animals vertrouwelijk en word niet aan derden gegeven op welke manier dan ook.

Zijn er verdere vragen?

Heeft u nog verdere vragen. Vul dan het vragenformulier van de website in of stuur een mail naar
fred@go4animals.nl

Verder kunt u hierover ook bellen op het telefoonnummer: 0651524324