Ga naar de inhoud

Wel of geen social media gebruiken?

Wat betekend social media voor mij.

Een hele goeie vraag! Zie ik wat ik social media? Als ik mezelf daar een antwoord op geef, dan zeg ik. Nee, ik zie er niets in.

Ik ben er mee begonnen omdat ik dacht dat het waardevol kan zijn. Het is wel zo dat je er veel tijd in steken. Ik ben niet diegene die met een drankje op een terras een fotootje maakt. Dat heeft helemaal geen zin om zoiets de posten.


Tijd is het probleem.

Lang heb ik gewerkt als camerajournalist bij diverse omroepen. Daarna zijn we langzaam in het mantelzorg gerold voor mijn moeder.

Dus het bedrijf A1 videoproducties staat op een laag pitje. De website Go4animals heb ik wel bij de KVK geregistreerd als handelsnaam.

Toch wil ik zoveel mogelijk tijd investeren in het bedrijf. En niet zoveel in social media.


Tijd moet je optimaal benutten.

Als mantelzorger kun je niet de hele tijd je maar bezig houden met de website. Wil je een succesvolle site dan moet je er veel tijd in steken. En social media kan helpen. Tot een bepaalde hoogte dan. Voor mij persoonlijk is het de moeite niet waard. Ik probeer de tijd die ik heb te steken in mijn website en video’s.

Ieder zijn eigen ding. Om het zo maar eens even te zeggen.


Op deze foto zie je mij een kunstwerk filmen in Tegelen.

fotobeschrijving.

Op de foto zie je mij een kunstwerk filmen in Tegelen.


TERUG NAAR DE BLOG HOOFDPAGINA

Gepubliceerd inBLOG

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *